AMBASADORII LAUDE-REUT PRIMITI CU ONOARE LA AMBASADA ROMANIEI DE LA BRUXELLES

Prin generozitatea domnului Andi Cristea, europarlamentar si mentor al studiilor de diplomatie Laude-Reut, elevii Laude-Reut beneficiază anual de o vizită de studii la Parlamentul European, în cele două sedii ale sale de la Bruxelles și Strasbourg, menită a le dezvolta cunoștințele despre rolul și importanța acestei instituții în realitatea geopolitică a lumii actuale, contribuind astfel la îndeplinirea misiunii pe care ne-am asumat-o față de generațiile de viitor. 

În cadrul acestei vizite, elevii au ocazia de a se întâlni cu personalități marcante ale construcției europene, oameni dedicați și profesioniști dornici să le explice amploarea și secretele acestui proiect ce ne guvernează viețile, pentru a le putea călca pe urme, ca lideri ai lumii de mâine. Anul acesta, evenimentul se desfășoară în 15-17 octombrie 2018.

Astfel, elevii noștri sunt onorați la nivel înalt, fiind primiți cu deschidere la un dialog în care să exprime gândurile și aprecierile proprii despre Europa de astăzi, în calitate de cetățeni activi și implicați ai Europei de mâine – toate acestea se datorează viziunii domnului Andi Cristea de a investi cu încredere noua generație în construirea viitorului.

Mult succes la nivel european și internațional, sunteți ambasadorii României de mâine!